2 березня 2017 року відбувся училищний конкурс фахової майстерності з професії «Пекар Кондитер».
У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості хлібобулочних виробів висувається нагальна необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту. Тому пекар кондитер повинен володіти певними знаннями і необхідними практичними навичками.
Конкурс складався з теоретичної та практичної частин.
Було проведено ознайомлення з умовами конкурсу.
Жеребкування.
Інструктаж на робочому місці.
Теоретична частина. Складання тестів.
Практична частина: «Приготування виробів із дріжджового тіста»
Оцінювання виробів.
За підсумками конкурсу :
1 місце – Кучерява Юлія та Бутко Вероніка
2 місце – Ільєнко Юрій та Розумна Наталія
3 місце – Корнусь Вікторія, Ніщенко Владислава та Калугін Віталій
Нагородження переможців.
До нових зустрічей!
|