02.02.17 року викладачем предмета «Технологія хлібопекарського виробництва» Первушиною Людмилою Борисівною та майстром виробничого навчання Коротенко Тетяною Іванівною проведений бінарний урок на тему «Ручна обробка тіста для виробів простого асортименту» у групі 108 з професії «Пекар Кондитер», який сприяв формуванню навчально-пізнавальної компетентності учнів.
Використані інтерактивні методи навчання: встановлення відповідності (логічні пари), закінчи речення, криптограма,
мікрофон, бліц-опитування, презентації, творче завдання – дослідження.
На уроці також були використані:
- натуральні зразки булочних виробів;
- міжпредметні зв’язки: сировина і матеріали, устаткування хлібопекарського виробництва, математика;
- регіональний компонент – паляниця полтавська;
- проведення вступного інструктажу;
- формування булочних виробів;
|