12 жовтня 2016 року в училищі викладачем спеціальної технології Олійник Тетяною Василівною для учнів 209 групи за професією «Кухар» проведено урок – практикум теоретичного навчання на тему: "Технологія приготування соусу "Майонез" та його похідних".
Викладачем на уроці використано пояснювально – ілюстративні методи навчання, демонстрацію презентації, організовано дослідницьку роботу, практичний показ із залученням учнів до роботи та дегустацію готових страв.
Урок пройшов під девізом:
Я чую і забуваю,
Я бачу і розумію,
Я роблю і запам’ятовую
(китайська мудрість)
На уроці були присутні: заступник директора з навчальної роботи Таргоній В.Р., голова методичної комісії професій харчової промисловості Первушина Л.Б., викладачі Горліковська А.М., Циганник Т.К., Рой Т.П.., майстри виробничого навчання з професії «Кухар» Катрич О.П., Литвишко Л.В., Риндяк К.І
|