Вівторок, 14.05.2024, 20:16
                         Професійно - технічне училище №4 м. Полтави



                         Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Дефіле нестандартних уроків. Предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
18:40
Дефіле нестандартних уроків. Предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

       12 жовтня 2016 року в училищі викладачем спеціальної технології Олійник Тетяною Василівною для учнів 209 групи за професією «Кухар» проведено урок – практикум теоретичного навчання на тему: "Технологія приготування соусу "Майонез" та його похідних". 

      Викладачем на уроці  використано пояснювально – ілюстративні методи навчання, демонстрацію презентації, організовано дослідницьку роботу, практичний показ із залученням учнів до роботи та дегустацію готових страв.

         Урок пройшов під девізом:

Я чую і забуваю,

Я бачу і розумію,

Я роблю і запам’ятовую

(китайська мудрість)

        На уроці були присутні: заступник директора з навчальної роботи Таргоній В.Р., голова методичної комісії професій харчової промисловості Первушина Л.Б., викладачі Горліковська А.М., Циганник Т.К., Рой Т.П.., майстри виробничого навчання з професії «Кухар» Катрич О.П., Литвишко Л.В., Риндяк К.І

Переглядів: 549 | Додав: ПТУ4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  •