17 листопада 2016 року відбулася училищна олімпіада з предметів «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» та «Устаткування підприємств харчування» серед учнів, які навчаються за професією «Кондитер». В олімпіаді взяли участь 7 учнів.
Олімпіада розпочалася з привітання учасників заступником директора з навчальної роботи Таргоній Валентини Романівни, викладача Первушиної Людмили Борисівни та учнів групи ТУ-8 Кривулі Марини та Бабанської Анастасії.
Програма олімпіади передбачала виконання учнями тестових завдань, складання технологічних схем, вирішення задач та опис улюбленого кондитерського виробу.
Після об'єктивного оцінювання робіт учасників, визначено переможців:
1 місце – Токар Валентина
2 місце – Бабанська Анастасія
3 місце – Ковальова Людмила
Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів! |